A3 Basket Umeå förstärker truppen

24 feb 2021

A3 Basket Umeå förstärker truppen med ett nyförvärv precis innan transferfönstret stänger den 28 februari. Nu hoppas klubben att hon hinner bli spelklar i tid. 

Den 22 åriga grekiska landslagsguarden Angeliki Vintsilaiou har under tisdagskvällen skrivit på för klubben och väntas landa i Umeå redan under torsdagskvällen.

Alla papper är nu inskickade och vi väntar bara på klartecken från FIBA och förbundet för att göra henne spelklar. – Lisa Åström, A3 Basket Umeå.

A3 Umeå står närmast för en bortamatch mot Alvik Basket lördag 27/2 och där transferfönstret stänger under söndagen den 28/2. Vilken match som kommer bli Angeliki’s första för umeåklubben återstår att se men vi tror att Angeliki kommer att bjuda på en rolig basket framöver från bakplanen.

 

“Vi hade inga planer på att tillföra några extra spelare till truppen. Men situationen ser lite annorlunda ut nu med Kristina Jansson Udekwu som tagit en time-out med spelandet för att satsa 100% på sina läkarstudier. Vidare har vi Janee Thompson på skadelistan med en stukad fot. Sammantaget innebär det att vi behöver säkerställa truppen inför slutspelet. Vi hoppas att Angeliki kan vara den spelare som vi just nu behöver.

“- Coach Jan Enjebo, A3 Basket Umeå

 

Highlights 20-21

 

Dela nyheten:

Senaste nyheterna

Kebabnekajse levererar en Slamdunk på menyn

Kebabnekajse levererar en Slamdunk på menyn

Vi välkomnar Hilmi med personalen på Kebabnekajse Öst på Stan välkommen till A3 klubben. Hilmi har tidigare startat populära restauranger som Kebabnekajse och Kajse Varg. Nu är Hilmi Baroshki aktuell med ett ny restaurang Öst på stan i Umeå. Under lördagen besökte...

Semifinalserien börjar med Luleå borta

Semifinalserien börjar med Luleå borta

Nu är det upp till bevis för samtliga semifinallag, om vilka som kommer att ställas mot varandra i finalen. Kvällens match mellan Luleå och oss i A3 Basket kommer att ge en fingervisning men inget 100% svar om vilka som går segrande ur denna semifinalserie. Luleå ses...

Stötta A3 Basket Umeå i slutspelet

Stötta A3 Basket Umeå i slutspelet

Nu är slutspelet igång och vi behöver ert stöd mer än någonsin då avsaknaden av er från läktarplats är otroligt kännbart. Vi saknar vår underbara basketpublik som får häpnas och glädjas med oss i varje steg vi tar. -Vi kämpar och hoppas att ni vill kämpa med oss. Köp...