Sändningar av SBL Dam 2020-2021

29 sep 2020

Klart att SBL-Dam sänds via Solidsport och SVT.

Vi vill meddela er att samtliga matcher i SBL-Dam fortsatt kommer att sändas via webb-plattformen Solisport.
Svenska Basketbollförbundet håller i skrivande stund på att diskutera slutdetaljerna i samarbetet med Solidsport och vi klubbar inväntar de sista direktiven innan vi kan gå ut och marknadsföra månadskorten för SBL-Dam, där du som supporter kan välja att stödja oss som er favoritklubb.

Vi inväntar just nu mer information som ska komma under dagen/kvällen från förbundet, där bland annat prissättning ska fastställas. Så fort som vi klubbar har mer information och plattformen är redo så kommer vi att meddela er detta så ingen missar att köpa månadskort inför premiären på torsdag.
Idrotten är mer drabbade än någonsin nu när Covid-19 ser ut att fortsätta och när ert stöd från läktarna inte är möjligt så vet vi att bra webbsändningar är ett måste och vi vill snabbt kunna ge er den informationen. Vi från klubben kommer även att satsa på att lägga upp fler klipp kring laget i år just så att ni kan följa oss även om vi inte ses i hallen just nu.

Förutom alla webbsändningar via Solidsport så finns det även ett samarbete mellan SBBF och SVT där SVT kommer sända några matcher framöver.
Ni kan läsa mer om SVT’s satsning här.

Glöm inte att ta hand om varandra och håll avstånd. Tills vi ses i hallen igen så hoppas vi att ni köper månadskortet för att supporta klubben.

A3 Basket Umeå

 

Dela nyheten:

Senaste nyheterna

Vinst mot Mark Basket 100-68 (16-22)(29-18)(31-13)(24-15)

Vinst mot Mark Basket 100-68 (16-22)(29-18)(31-13)(24-15)

Efter en något trevande start, där vi fick jaga i underläge i stort sätt hela första halvlek, avslutade vi matchen bra. Strax innan halvtid kändes det som vi tog över och kunde efter en stark 3:e period (31-13) ta ledningen med 76-53. Den 4:e perioden blev en ren...

Umeå klättrar i tabellen

Umeå klättrar i tabellen

A3 Basket Umeå - Norrköping Dolphins 95-92 (22-14)(17-23)(16-21)(27-24)(13-10) Inför matchen hade Umeå vunnit 8 av de senaste 10 drabbningarna mellan lagen, men där Norrköping kammat hem de två senaste vinsterna. Vi visste att vi stod inför en tuff match och att en...

A3 Basket Umeå beslutar att stänga läktarna

A3 Basket Umeå beslutar att stänga läktarna

Efter regeringen och folkhälsomyndighetens senaste restriktioner som planeras att införas i kampen mot Covid-19 har A3 Baskets styrelse och klubbledning beslutat att spela utan publik på obestämd tid. Under måndagen kunde vi höra stadsministern och...