Sändningar av SBL Dam 2020-2021

29 sep 2020

Klart att SBL-Dam sänds via Solidsport och SVT.

Vi vill meddela er att samtliga matcher i SBL-Dam fortsatt kommer att sändas via webb-plattformen Solisport.
Svenska Basketbollförbundet håller i skrivande stund på att diskutera slutdetaljerna i samarbetet med Solidsport och vi klubbar inväntar de sista direktiven innan vi kan gå ut och marknadsföra månadskorten för SBL-Dam, där du som supporter kan välja att stödja oss som er favoritklubb.

Vi inväntar just nu mer information som ska komma under dagen/kvällen från förbundet, där bland annat prissättning ska fastställas. Så fort som vi klubbar har mer information och plattformen är redo så kommer vi att meddela er detta så ingen missar att köpa månadskort inför premiären på torsdag.
Idrotten är mer drabbade än någonsin nu när Covid-19 ser ut att fortsätta och när ert stöd från läktarna inte är möjligt så vet vi att bra webbsändningar är ett måste och vi vill snabbt kunna ge er den informationen. Vi från klubben kommer även att satsa på att lägga upp fler klipp kring laget i år just så att ni kan följa oss även om vi inte ses i hallen just nu.

Förutom alla webbsändningar via Solidsport så finns det även ett samarbete mellan SBBF och SVT där SVT kommer sända några matcher framöver.
Ni kan läsa mer om SVT’s satsning här.

Glöm inte att ta hand om varandra och håll avstånd. Tills vi ses i hallen igen så hoppas vi att ni köper månadskortet för att supporta klubben.

A3 Basket Umeå

 

Dela nyheten:

Senaste nyheterna

Seger i första hemmamatchen mot Eos från Lund

Seger i första hemmamatchen mot Eos från Lund

Vinst i hemmapremiären. Efter periodsiffrorna 20-28, 20-18, 32-14, 24-33 så blev slutresultatet 96-93 till oss. Emma Stach visade precis varför vi rekryterade henne. Hon klarade av den tuffa uppgiften att spela försvar på Eos stjärna Alexa Middelton och samtidigt göra...

Seriestarten avklarad nu kommer hemmapremiären

Seriestarten avklarad nu kommer hemmapremiären

Efter en tuff början i seriestarten mot Luleå ser vi fram emot hemmapremiären mot Eos från Lund. Vi lär hela tiden om oss själva och jobbar konsekvent för att utveckla såväl spelarna som laget. Eos vann sin första match mot Visby efter en jämn och fartfylld drabbning....

Biljettsläpp inför hemmapremiären

Biljettsläpp inför hemmapremiären

BIljettsläpp Nu drar äntligen säsongen 20/21 igång och vi kan påbörja jakten på att återta guldet. På lördag är det dags för hemmapremiär mot IK Eos i Umeå Energi Arena och under stundande pandemi måste vi följa de riktlinjer vi blir tilldelade. Tyvärr är det under...