Kebabnekajse levererar en Slamdunk på menyn

6 apr 2021

Vi välkomnar Hilmi med personalen på Kebabnekajse Öst på Stan välkommen till A3 klubben.

Hilmi har tidigare startat populära restauranger som Kebabnekajse och Kajse Varg. Nu är Hilmi Baroshki aktuell med ett ny restaurang Öst på stan i Umeå.

Under lördagen besökte klubben restaurangen med det fyndiga namnet Kebabnekajse som ligger Öst på Stan, för att provsmaka den nya menyn.
Speciellt för restaurangen är stödet till idrotten och kopplingen till det norrländska köket. På menyn finns det bland annat en Lövenpizza, A3’s Slamdunk (Souvasrulle) och Fotbollsmålet (Hamburgarmål). För varje idrottsmeny såld går 5kr till en pott som sedan delas mellan de olika elitklubbarna.

Kom in och prova något på menyn du också!

Utklipp från en intervju i VK 26 mars 2021:
“Ett sätt att
skilja stans två Kebabnekajse-restauranger åt är att erbjuda olika menyer. Hilmi Baroshki förklarar hur han kommer att satsa på lite mer exklusiva och lokala råvaror samt mer hälsosamma och vegetariska alternativ, som exempelvis sallader på bulgur.

– Jag ska servera souvas, bland annat souvasburgare, och även ha fler ingredienser som för tankarna till Kebnekaise, eller åtminstone norra Sverige, som lingon, röding och Västerbottensost.”

 

Dela nyheten:

Senaste nyheterna

Semifinalserien börjar med Luleå borta

Semifinalserien börjar med Luleå borta

Nu är det upp till bevis för samtliga semifinallag, om vilka som kommer att ställas mot varandra i finalen. Kvällens match mellan Luleå och oss i A3 Basket kommer att ge en fingervisning men inget 100% svar om vilka som går segrande ur denna semifinalserie. Luleå ses...

Stötta A3 Basket Umeå i slutspelet

Stötta A3 Basket Umeå i slutspelet

Nu är slutspelet igång och vi behöver ert stöd mer än någonsin då avsaknaden av er från läktarplats är otroligt kännbart. Vi saknar vår underbara basketpublik som får häpnas och glädjas med oss i varje steg vi tar. -Vi kämpar och hoppas att ni vill kämpa med oss. Köp...

Lite bra, lite dåligt och slutligen lite bra

Lite bra, lite dåligt och slutligen lite bra

Kvartsfinalnerver eller fantastisk basket? Vilka matcher vi har fått se idag mellan A3 Basket Umeå och Södertälje BBK men också senare Hösgbo Basket och Norrköping Dolphins. Efter en lite ojämn andra period så såg det lite dystert ut för Umeålaget men med fortsatt...