Kebabnekajse levererar en Slamdunk på menyn

6 apr 2021

Vi välkomnar Hilmi med personalen på Kebabnekajse Öst på Stan välkommen till A3 klubben.

Hilmi har tidigare startat populära restauranger som Kebabnekajse och Kajse Varg. Nu är Hilmi Baroshki aktuell med ett ny restaurang Öst på stan i Umeå.

Under lördagen besökte klubben restaurangen med det fyndiga namnet Kebabnekajse som ligger Öst på Stan, för att provsmaka den nya menyn.
Speciellt för restaurangen är stödet till idrotten och kopplingen till det norrländska köket. På menyn finns det bland annat en Lövenpizza, A3’s Slamdunk (Souvasrulle) och Fotbollsmålet (Hamburgarmål). För varje idrottsmeny såld går 5kr till en pott som sedan delas mellan de olika elitklubbarna.

Kom in och prova något på menyn du också!

Utklipp från en intervju i VK 26 mars 2021:
“Ett sätt att
skilja stans två Kebabnekajse-restauranger åt är att erbjuda olika menyer. Hilmi Baroshki förklarar hur han kommer att satsa på lite mer exklusiva och lokala råvaror samt mer hälsosamma och vegetariska alternativ, som exempelvis sallader på bulgur.

– Jag ska servera souvas, bland annat souvasburgare, och även ha fler ingredienser som för tankarna till Kebnekaise, eller åtminstone norra Sverige, som lingon, röding och Västerbottensost.”

 

Dela nyheten:

Senaste nyheterna

Grekisk landslagsspelare till A3 Basket

Grekisk landslagsspelare till A3 Basket

Vasiliki Louka heter A3 Baskets senaste nyförvärv. Vasiliki är med sin längd (193 cm) och starka insidespel en svår spelare att stoppa under anfallskorgen. Säsongen 2020-2021 spelade Vasiliki i Helsingborg där hon snittade 17 poäng och 9 returer. Hon är född och...

Finalseriens MVP säsongen 18/19 förlänger med A3 Basket

Finalseriens MVP säsongen 18/19 förlänger med A3 Basket

Ama Degbeon och A3 Basket är återigen glada att tillkännage en förlängning av samarbetet och då se Ama i A3 linnet den kommande säsongen, vilket innebär den fjärde tillsammans i SBL Dam. När A3 Basket tog hem SM Guldet säsongen 18/19 blev Ama finalseriens MVP. Hon är...

Fjärde spelaren att förlänga med klubben

Fjärde spelaren att förlänga med klubben

Idag kan vi meddela att Moa Dellbro förlänger med  klubben. Moa gör med detta även hon sin 5e säsong i klubben och är den 4 spelaren att förlänga sitt kontrakt. Moa var även hon tillsammans med Isabelle, Sandra och Tiffany en del av guldlaget 18/19. Jan Enjebo: Det...