Kebabnekajse levererar en Slamdunk på menyn

6 apr 2021

Vi välkomnar Hilmi med personalen på Kebabnekajse Öst på Stan välkommen till A3 klubben.

Hilmi har tidigare startat populära restauranger som Kebabnekajse och Kajse Varg. Nu är Hilmi Baroshki aktuell med ett ny restaurang Öst på stan i Umeå.

Under lördagen besökte klubben restaurangen med det fyndiga namnet Kebabnekajse som ligger Öst på Stan, för att provsmaka den nya menyn.
Speciellt för restaurangen är stödet till idrotten och kopplingen till det norrländska köket. På menyn finns det bland annat en Lövenpizza, A3’s Slamdunk (Souvasrulle) och Fotbollsmålet (Hamburgarmål). För varje idrottsmeny såld går 5kr till en pott som sedan delas mellan de olika elitklubbarna.

Kom in och prova något på menyn du också!

Utklipp från en intervju i VK 26 mars 2021:
“Ett sätt att
skilja stans två Kebabnekajse-restauranger åt är att erbjuda olika menyer. Hilmi Baroshki förklarar hur han kommer att satsa på lite mer exklusiva och lokala råvaror samt mer hälsosamma och vegetariska alternativ, som exempelvis sallader på bulgur.

– Jag ska servera souvas, bland annat souvasburgare, och även ha fler ingredienser som för tankarna till Kebnekaise, eller åtminstone norra Sverige, som lingon, röding och Västerbottensost.”

 

Dela nyheten:

Senaste nyheterna

Två träningsmatcher mot Östersund 16-17 september

Två träningsmatcher mot Östersund 16-17 september

Vi bestämde att spela ytterligare två matcher mot Östersund efter att ha mött dem i samband med vårt läger i Tänndalen 2-5 september. De bägge matcherna var viktiga att spela för oss även om vi inte var så många spelare, 8st i den första och 7st i den andra. Saknades...

Ny spelare till A3

Ny spelare till A3

Patricia Elias, fostrad i Södertälje kommer till oss i A3 Basket närmast från Helsingborg och Norrköping. Patricia är född 2000 men trots sin unga ålder är hon en etablerad ligaspelare då hon har hon representerat tre olika klubbar. Coach Enjebo: Det är väldigt...

Träningsmatcher mot Östersund och Luleå

Träningsmatcher mot Östersund och Luleå

Då är försäsongen igång på riktigt. Samtliga lag i ligan förbereder sig med läger och träningsmatcher. För vår del har har det hitintills inneburit matcher mot Östersund och Luleå. 5 september Östersund-A3 Basket 74-79. Det var jämnare än slutresultatet på fem poängs...