Biljettsläpp inför hemmapremiären

7 okt 2020

BIljettsläpp

Nu drar äntligen säsongen 20/21 igång och vi kan påbörja jakten på att återta guldet.
På lördag är det dags för hemmapremiär mot IK Eos i Umeå Energi Arena och under stundande pandemi måste vi följa de riktlinjer vi blir tilldelade. Tyvärr är det under rådande situation med Covid-pandemin inte är tillåtet att ta in mer än 50 personer i publik till en matchen.

Vi har under den här veckan skickat ut en förfrågan till alla våra företagspartners och privatpersoner som köpt ett säsongskort, för att skapa oss en bild av hur många som kommer att nyttja sina förbetalda platser nu på lördag. Vid lunch på torsdag vet vi hur många biljetter som finns kvar för att fylla kvoten på 50 platser och kommer då att öppna upp dessa platser till försäljning på vår biljettsida. Biljetterna kommer att kosta 100kr/st för alla ålderskategorier och kommer gå till först till kvarn principen. Samtliga biljetter kommer endast att säljas via vår hemsida.

Biljettsläpp med först till kvarn torsdag 8/10 kl 15:00, kan köpas här!

De som kommer att besöka matchen i arenan kommer att bli hänvisade till utvalda platser så att vi respekterar de regler som gäller med avstånd i dessa tider.

Webbsändning

Ni som inte kan eller får komma och se matchen live, kan se matchen via Solidsport. Antingen genom att bara köpa den här matchen eller genom att teckna sig för ett avtal som månadssupporter för 139 kr i månaden. Blir man månadssupporter så kan man inte bara se våra matcher utan alla matcher i Basketligan Dam samt en del av den summan kommer att tillfalla oss.

Se lördagens match på Solidsport för 59kr här.  Eller stötta oss och köp månadskort på Solidsport för 139kr/mån här.

Stöd oss

Vi vore även tacksam om ni vill fortsätta att stödja oss i jakten på ett nytt guld och ge oss ett ekonomiskt stöd:
Swisha ordet STÖD och valfritt belopp till: 123 172 19 68

 

Dela nyheten:

Senaste nyheterna

Seger i första hemmamatchen mot Eos från Lund

Seger i första hemmamatchen mot Eos från Lund

Vinst i hemmapremiären. Efter periodsiffrorna 20-28, 20-18, 32-14, 24-33 så blev slutresultatet 96-93 till oss. Emma Stach visade precis varför vi rekryterade henne. Hon klarade av den tuffa uppgiften att spela försvar på Eos stjärna Alexa Middelton och samtidigt göra...

Seriestarten avklarad nu kommer hemmapremiären

Seriestarten avklarad nu kommer hemmapremiären

Efter en tuff början i seriestarten mot Luleå ser vi fram emot hemmapremiären mot Eos från Lund. Vi lär hela tiden om oss själva och jobbar konsekvent för att utveckla såväl spelarna som laget. Eos vann sin första match mot Visby efter en jämn och fartfylld drabbning....

Se premiärmatchen här!

Se premiärmatchen här!

Nu är det nära! Premiär i SBL ikväll med norrlandsderby! Se matchen live och stöd klubben genom att köpa månadskort här. Matchstart 19:00 i Luleå Energi Arena. Vill du endast köpa en match för 89kr hittar ni den här. Nu kör vi!